Terug naar overzicht

Veenendaal-oost: Veenderij

Over dit project

Eind 2018 zijn wij gestart met de bouw van 48 gasloze sociale huurwoningen in de Veenderij in Veenendaal-oost. We bouwen 24 woningen op eiland G en 24 woningen op eiland D. De woningen hebben twee of drie slaapkamers.

Over de woningen
Het plan is ontworpen door De Zaak van NN uit Apeldoorn. Op Eiland D is de samenhang gezocht met de bestaande koopwoningen. Doordat elk blok woningen een eigen kleur metselwerk, andere raamopeningen en bijpassende luifellengte krijgt, krijgt elke woning een eigen identiteit. Op Eiland G zijn de 24 huurwoningen een omlijsting van een brede groenzone. De woningen sluiten met de aantrekkelijke kleurstellingen en houten geveldelen aan op het landelijke karakter van dit eiland. 

Duurzaam
De woningen zijn efficiënt in woonruimte en energie. Door de woningen te voorzien van warmteterugwinning, triple glas, hoge isolatiewaarden, zonnepanelen op alle daken en aansluiting op het stadsverwarmingssysteem DEVO voldoen de woningen aan de eisen van BENG (bijna energieneutrale gebouwen).

Over de bouw
De woningen zijn vanuit een bouwteamovereenkomst ontwikkeld en worden gebouwd volgens Trebbe BasisWonen, het concept voor grondgebonden woningen. De eerste 34 woningen worden nog voor de zomer van 2019 opgeleverd, de laatste 14 volgen naar verwachting in september. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd.


 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden